Агроіндрустрія України

Вскочив у свою ж пастку: смерть 22-річного хлопця на Чернігівщині

Вскочив у свою ж пастку: смерть 22-річного хлопця на Чернігівщині
166628 ПЕРЕГЛЯДІВ

Вчора, 9 грудня 2020 року у селі Новий Білоус Чернігівської області стався підпал будинку, внаслідок чого помер сам винуватець – 22-річний місцевий житель.

Хлопець ввірвався в будинок, господарі якого на декілька днів поїхали у справах. Крадій зі своїм спільником-другом кожного дня виносили майно чужого спожитку та автомобіль ВАЗ-2108.

Серед награбованого майна були наступні предмети: рибальське знаряддя, човен, інструменти, газонокосарка, розетки та різні проводи, жилети та взуття, одяг, документи господарів та різні договори. Крали навіть маленькі дрібниці.

Один парубок захотів замести сліди та підпалити будинок, аби не викликати великих підозр, друга з ним в той момент не було.

Після підпалу хлопець зрозумів, що не може вибратися з будинку та через деякий час задихнувся, надихавшись чадним газом та помер. Сусіди побачили полум’я та викликали пожежну частину. Згадавши, що власників немає вдома, викликали наряд поліції.

Невідомого рятувальники дістали та як з’ясувалось, що сам чоловік раніше був арештований за півтора десятка крадіжок та вісім авто крадіжок, але хлопець відкупився та суд відпустив особу на свободу.

Товариша в цей же день спіймали та звинуватили у крадіжці чужого майна за статтями 185 (крадіжка) та статтею 289 (заволодінням чужим транспортом нелегальним шляхом) Кримінального Кодексу України. Хлопцю загрожує обмеження свободи строком від трьох до п’яти років або позбавленням волі на той самий строк.

Також нагадуємо, що сьогодні близько четвертої ранку в селі Деснянка Чернігівського району  сталася пожежа в дитячому будинку.  Вогонь повністю знищив будівлю. Постраждалих не знайдено. Хто та навіщо це скоїв – встановлює поліція.

За новинами Нового Білоуса та свого міста слідкуйте на сайті, бережіть себе та будьте здорові!!!

© 2020 agroindustry.info

Мої відео