Агроіндрустрія України

Телефонні терористи або мінування судів в Харкові

Телефонні терористи або мінування судів в Харкові
47953 ПЕРЕГЛЯДІВ

Сьогодні, 8 грудня 2020 року об 11:54 до відділку Управляння Національної поліції Харківської області надійшло повідомлення про замінування двох місцевих судів, який розташований на Основ’янському районі  на майдані Героїв Небесної Сотні.

На місце події одразу викликали експертів для пошуків вибухонебезпечних речовин та обшукали територію розміром шістнадцять тисяч квадратних метрів самих приміщень та 4500 квадратних метрів території навколо споруд та не знайшли нічого підозрюваного. Про обставини доклали у відділ поліції Харківської області.

Правоохоронні органи хочуть розпочати кримінальне впровадження, яке передбачено статтями 259 Кримінального кодексу України (знаючи наперед неправдиве повідомлення щодо загрози безпеки громадян, пошкодження або знищення приватних та державних об’єктів власності.

Телефонний тероризм на сьогодні є досить поширеним явищем в суспільстві, яке намагається з цим хоч якось боротися. Такими людьми зазвичай є хулігани або люди з порушеною психікою.

Для державних служб основною проблемою є те, що кожна прийнята заява оброблюється та висилає на місце мінування правоохоронні органи, експертів та наряди. Кожний випадок закінчується евакуацією багатьох людей, виведення з ладу робочого процесу та закриття самих державних об'єктів. Кожна така заява та обшуки тягнуть за собою великі збитки на суму від десяти до сотні тисяч гривень з держбюджету.

Не грайтеся з подібними телефонними викликами та не підривайте десятки служб через дезінформацію, за кожним таким викликом може стояти кримінальна відповідальність, за якою передбачені штрафи, виправні роботи або навіть обмеження свободи!!!

За новинами Харкова, Харківської області та вашого міста слідкуйте на сайті, бережіть себе та своїх близьких та будьте здорові!!!

© 2020 agroindustry.info

Мої відео