Агроіндрустрія України

Тонули у смітті та відходах: у Дніпрі діти викликали копів через жахливі умови життя

Тонули у смітті та відходах: у Дніпрі діти викликали копів через жахливі умови життя
38081 ПЕРЕГЛЯДІВ

У Дніпрі в одному з будинків по вулиці Мостовій п'ятеро малих дітей викликали правоохоронців через мешканку будинку, яка вживала алкоголь та ображала їх.

Коли поліцейські прибули на місце виклику, то були шоковані: приміщення, де живуть діти, закидане сміттям та відходами. З'ясувалося, що в будинку мешкають дві сім'ї: жінка з дітьми та її брат із співмешканкою. Остання була у стані алкогольного сп'яніння і почала буянити. Вона розбила вікно, поводилась неадекватно і чіплялася до дітей. Патрульні склали адмінпротокол на порушницю за статтею "Хуліганство". Про це повідомляє прес-служба патрульної поліції.

Що найсильніше здивувало копів – це умови, в яких жили діти. Не менше вразив хаос, що коївся біля дому. Весь двір був завалений сміттям, те саме було і в приміщенні. Всюди лежали пакети, речі і пляшки. Замість нормальної їжі - гнилі залишки. Малюки були голодні, було видно, що за ними не доглядають належним чином.

В той день батьків вдома не було, а діти пояснили, що вони поїхали відпочивати. Патрульні подзвонили їхній матері, яка пізніше все ж з'явилась. Жінка забрала дітей і поїхала в інше житло, отримавши адміністративний протокол, але вже за статтею про невиконання батьківських обов'язків.

© 2020 agroindustry.info

Мої відео