Агроіндрустрія України

Algorithm - швидкий порятунок банкротству

Algorithm - швидкий порятунок банкротству
41801 ПЕРЕГЛЯДІВ

Що робити, коли розумієш, що зовсім скоро станеш банкрутом?Звернутися в фінансово-правову компанію "Алгоритм". Підставою для застосування банкрутства до суб'єкта підприємництва є економічний фактор, визначений ст. 1 Закону України "Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом", - неспроможність суб'єкта підприємницької діяльності виконати після настання встановленого строку їх сплати грошові зобов'язання перед кредиторами, у тому числі із заробітної плати, а також виконати зобов'язання щодо сплати податків і зборів.

Суб'єкт, неспроможний виконати зазначені грошові зобов'язання протягом 3х місяців після настання встановленого строку їх сплати, визнається Законом боржником. Боржник зобов'язаний звернутися в місячний строк до арбітражного суду із заявою про порушення справи про банкрутство у разі виникнення таких обставин:
✅задоволення вимог одного або кількох кредиторів призведе до неможливості виконання грошових зобов'язань боржника в повному обсязі перед іншими кредиторами;
✅орган боржника, уповноважений відповідно до установчих документів або законодавства прийняти рішення про ліквідацію боржника, прийняв рішення про звернення до арбітражного суду з заявою боржника про порушення справи про банкрутство;
✅при ліквідації боржника не у зв'язку з процедурою банкрутства встановлено неможливість боржника задовольнити вимоги кредиторів у повному обсязі.

Звертайтеся в компанію "Алгоритм" - допоможемо з юридичними питаннями на старті, в процесі або на фініші Вашого бізнесу.
????Наш сайт: algorithm-ua.com
Телефонуйте та замовляйте послугу супровіду бізнесу:
+ 380443346412
+ 380675246734
+ 380663139323
+ 380631002811
Письмовий запит просимо надсилати на електронну адресу: office@algorithm.in.ua

Теги: Інформаційне агентство Алгоритм,фінансова консультація,Фінансово-правові послуги,консалтинг

© 2020 agroindustry.info

Мої відео