Агроіндрустрія України

У Дніпрі ОСББ отримують інформаційні дошки для своїх будинків

У Дніпрі ОСББ отримують інформаційні дошки для своїх будинків
43294 ПЕРЕГЛЯДІВ

Вони призначені для інформування мешканців про ремонти, борги, збори, плани робіт та звіти. До того ж, це завадить забрудненню будинків паперовими оголошеннями, якими зазвичай заклеєні під'їзди. Про це повідомляє пресслужба Дніпровської міської ради.

480 найактивніших ОСББ вже отримали спеціальні дошки для оголошень. Ще тисяча об`єднань чекають своєї черги. Як зазначають голови ОСББ, інформування мешканців є регулярною потребою, а паперові оголошення забруднюють стіни будинків, виглядають неохайно. До того ж, мешканці не завжди звертають увагу на розклеєні папірці.

Нові дошки дозволятимуть підтримувати зручний інформаційний обмін — жителі зможуть дізнаватися про нагальні потреби ОСББ, отримувати звіти про роботу об`єднання та про те, на що витрачаються їхні гроші. Бачити, коли запланований той чи інший ремонт, у кого накопичилися борги. Неактуальна інформація буде прибиратися, актуальна — додаватися. До того ж, на кожній з дошок відразу зазначені номери телефонів гарячої лінії міськради для звернень громадян.

Теги: дошки оголошень, Дніпро,ОСББ,інформація

© 2020 agroindustry.info

Мої відео