Агроіндрустрія України

Результати виборів в районну та обласну раду рахуватимуть до 6 листопада

Результати виборів в районну та обласну раду рахуватимуть до 6 листопада
68619 ПЕРЕГЛЯДІВ

А ось попередні підсумки виборів до міськради Дніпра будуть вже вночі. Зараз незрозуміло чи буде другий тур, оскільки чинний міський голова Борис Філатов попередньо набрав 50% і результат коливається в межах статистичної похибки. Про це заявив голова правління «Комітету виборців України» Станіслав Жолудєв.

Аналогічна ситуація й у Кривому Розі. А ось в Кам`янському попередньо діючий міський голова Андрій Білоусов переміг у першому турі. У Нікополі вже точно відомо, що відбудеться другий тур.

За словами Станіслава Жолудєва, результати виборів в районну та обласну раду рахуватимуть до 6 листопада. Оскільки в ТВК утворилися величезні черги, а дві третини протоколів відправляють на уточнення. Голова КВУ пояснює це тим, що голів та секретарів ДВК через епідемію коронавірусу навчали дистанційно. Отриманих знань їм виявилось недостатньо для нормальної роботи.

«Зважаючи на те, що у нас нова виборча система, багато дільничних виборчих комісій припустилися чисельних похибок під час підрахунку голосів і їх повертають на уточнення. На жаль, це буде затягувати процес невідомо на який термін», — каже голова правління «Комітету виборців України» Станіслав Жолудєв.

Теги: підрахунок,місцеві вибори,результати, Дніпропетровщина,обласна рада,районна рада,міська рада

© 2020 agroindustry.info

Мої відео