Агроіндрустрія України

На Дніпропетровщині у період заборони браконьєрами було виловлено більше тисячі раків

На Дніпропетровщині у період заборони браконьєрами було виловлено більше тисячі раків
40316 ПЕРЕГЛЯДІВ

Збитки, завдані рибному господарству області, склали понад 160 тисяч гривень. Найбільш кричуще порушення правил промислового рибальства було виявлено у Томаківському районі, де в період заборони рибалки виловили понад тисячу екземплярів раків. Про це йдеться у повідомленні пресслужби Дніпропетровського рибоохоронного патруля.

«Вилучено 265 кг водних біоресурсів, з яких 122 кг — на водоймах, 84 кг — за актами безхазяйного майна та 59 кг — на ринках. Також вилучено 146 одиниць заборонених знарядь лову та ще 265 одиниць — за актами безхазяйного майна», — зазначив керівник рибоохоронного патруля Василь Волков.

Впродовж вересня інспектори рибоохоронного патруля провели 241 рейд та викрили 348 порушень, з яких 62 — грубі.

Зі 163 438 тисяч гривень збитків, що були завдані рибному господарству Дніпропетровщини, понад 118 тисяч гривень — «рекорд» двох рибалок, які впіймали 1007 раків під час заборони на вилов. Порушників виявлено у Томаківському районі на Каховському водосховищі.

Загалом впродовж вересня складено 121 протокол за порушення правил рибальства, 14 — за незаконне придбання чи збут водних біоресурсів та один матеріал — за зберігання заборонених знарядь лову.

Теги: браконьєри,раки,заборона вилову,рибалки, Дніпропетровщина

© 2020 agroindustry.info

Мої відео