Агроіндрустрія України

У Новомосковському районі злочинці підірвали банкомат та викрали майже мільйон гривень

У Новомосковському районі злочинці підірвали банкомат та викрали майже мільйон гривень
64961 ПЕРЕГЛЯДІВ

Після переслідування, стрілянини, блокування автомобіля поліцейські зі спецпризначенцями КОРД затримали грабіжників. Ними виявилися троє жителів Сум та мешканець Кам'янського, повідомляє пресслужба ГУ Нацполіції в Дніпропетровській області.

Оперативна інформація щодо злочину, який готується у Новомосковському районі, надійшла до поліції Дніпропетровської області від колег із Сум. Тож бандитів затримали майже відразу після підриву банкомата, з якого грабіжники поцупили майже мільйон гривень, хоча й нападники чинили шалений опір.

«Для зупинки крадіїв спецпризначенці КОРД застосували табельну зброю, заблоковували автомобіль, після чого затримали зловмисників, — повідомляють у поліції. — Під час переслідування зловмисники чинили опір та протаранили службовий автомобіль спецпризначенців КОРД. Заблокувавши автомобіль втікачів, поліція затримала всіх чотирьох учасників злочину».

Виявилося, що злочинці приїхали на «спецоперацію» двома автівками. Підірвавши банкомат, вони кинули автомобіль «БМВ» поблизу місця злочину, а на іншому намагалися втекти. У салоні оперативники знайшли викрадені касети з банкомату із сумою близько мільйона гривень, зброю та інші речові докази.

Наразі затриманих перевіряють на причетність до аналогічних злочинів. Відкрито кримінальне провадження, згідно з яким крадіям загрожує від 5 до 8 років позбавлення волі.

Теги: банкомат,злочинці,підірвали,затримання, Дніпропетровщина,мільйон гривень

© 2020 agroindustry.info

Мої відео