Агроіндрустрія України

У Дніпрі патрульні зняли з труби газопроводу чоловіка, який ліз до коханої на 16-й поверх

У Дніпрі патрульні зняли з труби газопроводу чоловіка, який ліз до коханої на 16-й поверх
40748 ПЕРЕГЛЯДІВ

Після того, як дівчина перестала відповідати на дзвінки, молодик вирішив у такий спосіб впевнитися, що з нею все гаразд. Долізти встиг до сьомого поверху, повідомляє пресслужба Патрульної поліції Дніпропетровської області.

Дзвінок із повідомленням про чоловіка, який висить на трубі газопроводу та тримається за кондиціонер, надійшов до поліції біля першої години ночі 23 вересня. Правоохоронці одразу викликали й рятувальників, адже чоловік встиг видертися доволі високо. Патрульним вдалося вмовити «альпініста» не наражати себе на небезпеку і спуститися. Вже на землі він повідомив, що консьєрж будинку не пустила його серед ночі, а він намагався впевнитися, що коханій дівчині, яка мешкає на 16-му поверсі, нічого не загрожує. Мовляв, напередодні у неї виник конфлікт із колишнім чоловіком, і раптом вона перестала відповідати на телефонні дзвінки.

«Від медичної допомоги чоловік відмовився, — повідомляють у Патрульній поліції. — Його речі, залишені на підвіконні 7-го поверху, дістали рятувальники за допомогою драбини».

29-річного закоханого патрульні на всяк випадок довезли додому та передали рідним.

Теги: патрульні,закоханий, Дніпро,16-поверхова будівля,дівчина

© 2020 agroindustry.info

Мої відео