Агроіндрустрія України

Петровський Олександр Володимирович: силами фонду «Солідарність» дитяча обласна лікарня отримала нові функціональні ліжка

Петровський Олександр Володимирович: силами фонду «Солідарність» дитяча обласна лікарня отримала нові функціональні ліжка
32721 ПЕРЕГЛЯДІВ

З особистої ініціативи мецената та підприємця Петровського Олександра Володимировича дитяча обласна лікарня Дніпра отримала цінний і дуже необхідний подарунок – 5 багатофункціональних ліжок.

Для того щоб це стало можливим, до акції долучилися волонтери Фонду «Солідарність» та інші небайдужі громадяни.

Відтепер стаціонарне відділення дитячої лікарні міста Дніпра стало набагато краще оснащене необхідним обладнанням: установа отримала у подарунок 5 багатофункціональних ліжок. Їхня перевага перед звичайними – у наявності автоматичної системи керування, можливості легко змінювати положення голови, корпусу та ніг. Ліжка займуть своє місце там, де вони найбільш необхідні – у відділенні неонатальної реанімації. Ліжками зможуть використовуватися як для самих немовлят, та і для їх матерів, що перебувають у відділенні.

Фонд «Солідарність» опікується дитячою лікарнею вже багато років, постійно надаючи вагому допомогу, закуповуючи необхідне медичне обладнання.

Значною була допомога самого Олександра Петровського та Фонду у створенні гематологічного центру на базі дитячої лікарні.

Цього разу до допомоги долучилася також торговельна марка «Алан» та безпосередньо її генеральний директор В’ячеслав Капустін.

Теги: Олександр Володимирович Петровський,Міжнародний благодійний фонд «Солідарність»

© 2020 agroindustry.info

Мої відео