Агроіндрустрія України

ФК “Дніпро” у меншості переміг на виїзді

ФК “Дніпро” у меншості переміг на виїзді
90614 ПЕРЕГЛЯДІВ

В останньому матчі сезону футболісти “Дніпра” подарували своїм шанувальникам емоційний поєдинок: незабитий пенальті, вилучення голкіпера та напружена розв’язка.

Біло-сині перемогли на виїзді “Дружбу” з Кривого Рогу. На стадіоні було 300 глядачів, більша частина з яких — це вболівальники з Дніпра, а найвідданіші фанати влаштували фаєр-шоу вже на самому початку матчу. Дніпряни почали матч з позиції сили, атаки гостей були більш змістовні.

Забити перший м’яч мав шанс Сидоренко. Вдалі індивідуальні дії лівого захисника увінчались свистком судді. Назар вдарив по воротах, але м’яч потрапив у руку супернику. Пенальті. Шкода, але сам Сидоренко його і не реалізував.

Цей епізод ніяк не вплинув на гру дніпрян. Навпаки, наші гравці додали в атаці й незабаром рахунок все ж був відкритий. На 20-й хвилині Андрушко був збитий на правій бровці, але встиг зробити пас вперед на хід Піддубному. Данило відірвався від захисників і в дотик перекинув м'яч через воротаря. До того ж, в кінці першого тайму він зробив дубль, замкнувши передачу Вергуна.

Перерва пішла на користь володарям поля, а от “Дніпро” повірив в те, що зробив достатньо для перемоги. "Дружба" нав'язала більше силової боротьби і досить швидко відіграла один гол на 56-й хвилині. Дніпряни втратили концентрацію і почали нервувати. Особливо голкіпер Луговський, який отримав другу жовту картку. Він вискочив зі штрафного майданчика і збив на своєму шляху гравця “Дружби”. Дніпряни сіли в глуху оборону і просто дотерпіли до фінального свистка. Переможний рахунок втримали.

 

 

Читайте також: Фінал з баскетболу: яка школа сильніша у Дніпрі?

© 2020 agroindustry.info

Мої відео