Агроіндрустрія України

За минулу добу бойовики на Донбасі 15 разів порушили режим припинення вогню

За минулу добу бойовики на Донбасі 15 разів порушили режим припинення вогню
32697 ПЕРЕГЛЯДІВ

Противник обстрілював позиції підрозділів Об'єднаних сил із заборонених Мінськими домовленостями мінометів калібру 82 мм, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та іншої стрілецької зброї. Окрім того, ворог вів вогонь з гармат БМП. Про це йдеться на сторінці Операції об’єднаних сил у соцмережі. 

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "СХІД" російські окупаційні війська здійснили 8 обстрілів: двічі біля Кам'янки, стільки ж неподалік Пісків, також поблизу Новомихайлівки, біля Широкиного, Гнутового та Красногорівки. 7 ворожих обстрілів було зафіксовано в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "ПІВНІЧ": біля Жолобка, неподалік Новолуганського і Луганського, поблизу Майорська, у районі Оріхового та двічі біля Новотошківського. 

Внаслідок обстрілів поранення, несумісні з життям, отримав один військовослужбовець Об'єднаних сил.

З початку цієї доби, 15 листопада, російські окупаційні війська один раз обстрілювали українські позиції. Неподалік Новолуганського ворог вів вогонь із ручних протитанкових гранатометів і стрілецької зброї. Втрат немає.

© 2020 agroindustry.info

Мої відео