Агроіндрустрія України

Карколомна перемога СК “Прометей”

Карколомна перемога СК “Прометей”
62944 ПЕРЕГЛЯДІВ

Напередодні у Вищій лізі України з баскетболу серед чоловічих команд зіграли останні матчі другого кола регулярного чемпіонату. У Кам’янському лідер першості місцевий “Прометей” на домашньому паркеті в рамках спареного туру зустрівся з другою командою чемпіонату “Тернополем-ТНЕУ”.

З самого початку лідерство захопили господарі. Впродовж стартових п'яти хвилин дебютного періоду у кошик закидали виключно підопічні Дмитра Маркова. Перший відрізок зустрічі завершився з рахунком 22:1.

У наступній десятихвилинці "Тернополю" вдалося скоротити різницю в рахунку до 9-ти очок, після чого “прометеївці” пішли у відрив та більше не дозволили суперникам наблизитись до себе впродовж жодного з періодів. Зрештою, матч завершився переконливою перемогою Спортивного клубу “Прометей” - 91:64.

У другій зустрічі туру тренери обох команд дали можливість пограти тим гравцям, які не так часто виходять на майданчик. Матч завершився перемогою каменчан з рахунком 62:47.

“Дві гарні змістовні гри. Боротьба, захист. Тобто все, що ми очікували, те і вийшло”, - після другого матчу сказав головний тренер СК “Прометей” Дмитро Марков.

“Ми поки не змогли знайти свою гру в нападі. І до півфіналу нам потрібно це зробити”, - зазначив головний тренер БК “Тернопіль-ТНЕУ” Дмитро Забірченко.

За вихід у фінал першості “Прометей” зіграє з “Хімік-2”, а “Тернопіль” побореться з клубом “Рівне”.

 

Читайте також: У Дніпрі провели свято спорту

© 2020 agroindustry.info

Мої відео