Агроіндрустрія України

Представники СК “Прометей” поділилися враженнями напередодні протистояння з БК “Хімік”

Представники СК “Прометей” поділилися враженнями напередодні протистояння з БК “Хімік”
118398 ПЕРЕГЛЯДІВ

12 грудня в рамках Чемпіонату української баскетбольної Суперліги Спортивний клуб “Прометей” із Кам’янського на виїзді зустрінеться з Баскетбольним клубом “Хімік” на паркеті суперника в Южному.

Дворазовий чемпіон найсильнішого дивізіону країни у складі БК “Хімік”, а нині - гравець СК “Прометей” Олександр Антипов напередодні поділився своїми очікуваннями щодо зустрічі з минулими одноклубниками.

«Приємно буде побачити друзів та тренерів. Ми залишилися в гарних відносинах. Ми граємо матч чемпіонату з дуже хорошою командою», - каже гравець СК “Прометей” Олександр Антипов.

Баскетболіст також виявив сподівання стосовно виступів у складі національної збірної України.

«Звичайно, хотілося б, щоб мене помітили. Звернули увагу на мене, подивилися. Будь-який гравець мріє грати за свою країну, за свою збірну», - розповів Олександр Антипов.

У разі перемоги підопічні Віталія Степановського можуть позбавити кам’янчан лідируючої сходинки турнірної таблиці Суперліги. Наразі “Прометей” має в своєму активі 20 залікових очок. Южненці — треті, з 18-ма балами. Перед початком протистояння помічник головного тренера СК “Прометей” Сергій Алфьоров наголосив про сильні сторони суперника та зазначив, чого чекати від діючого чемпіона України.

«Найсильніша сторона “Хіміка” - це, напевно, особистість їхнього головного тренера, який вже довів, що вміє вирощувати і об'єднувати гравців, демонструючи вражаючі результати. Южненці застосовують чіпкий захист та варіативність нападу. Традиційно, коли вони вдома, грати проти “Хіміка” дуже складно. Очікуємо на важку хорошу гру», - каже помічник головного тренера СК “Прометей” Сергій Алфьоров.

Початок поєдинку в ФСК "Олімп"запланований на 18:00 за київським часом.

© 2020 agroindustry.info

Мої відео