Агроіндрустрія України

Прокуратура домоглась арешту зловмисника, який підозрюється у пограбуванні власної матері

Прокуратура домоглась арешту зловмисника, який підозрюється у пограбуванні власної матері
27282 ПЕРЕГЛЯДІВ
За клопотанням Торецького відділу Костянтинівської місцевої прокуратури суд обрав запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком на 60 діб раніше судимому за крадіжку чоловіку, який заради придбання наркотиків пограбував власну матір.
 
Досудовим розслідуванням встановлено, що 13 лютого 2020 року чоловік, який довгий час не працює, вживає наркотичні засоби та періодично здійснює психологічне насильство у сім’ї, ображаючи матір, в черговий раз став вимагати у неї гроші на власні потреби. У відповідь на відмову зловмисник вихопив у жінки мобільний телефон та покинув місце її мешкання. Під час особистого обшуку у нього вилучено договір про надання фінансового кредиту під заставу у вигляді мобільного телефону, а також медичний шприц з наркотичною речовиною.
 
Наразі йому повідомлено про підозру за ч. 2 ст. 186 (грабіж, вчинений повторно) КК України. За результатами проведення експертизи вилученої речовини вирішуватиметься питання щодо підозри за ч. 1 ст. 309 (незаконне виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) КК України.
 
 
  Досудове розслідування триває.

© 2020 agroindustry.info

Мої відео