Агроіндрустрія України

Петровський Олександр Володимирович: Важливий подарунок: Геріатричний пансіонат у Дніпрі тепер має власний мікроавтобус подарований Міжнародним благодійним фондом «Солідарність»

Петровський Олександр Володимирович: Важливий подарунок: Геріатричний пансіонат у Дніпрі тепер має власний мікроавтобус подарований Міжнародним благодійним фондом «Солідарність»
37402 ПЕРЕГЛЯДІВ

Інформаційне агентство «Україна Інформ» : Геріатричний пансіонат поповнив свій баланс новим мікроавтобусом – такою необхідною річчю для медичних установ подібного рівня. Це сталося завдяки опіці Міжнародного благодійного фонду «Солідарність», який очолює Олександр Петровський.

Новий спеціалізований мікроавтобус, подарований Фондом, – дуже важливе поповнення технічної бази пансіонату. Чимала кількість його пацієнтів і мешканців – люди на візках. Машина спеціальним образом обладнана так, щоб вони могли зручно пересуватися та займати місце у мікроавтобусі – є спеціальні платформи. Машина має спеціальне обладнання, щоб вхід і вихід був зручним для людей похилого віку та важко хворих пацієнтів. Транспортний засіб вміщує у себе до 9 пасажирів, серед яких можуть бути люди з інвалідністю.

Крім Олександра Петровського та фонду, що він очолює, у наданні цього подарунку взяли участь інші дніпровські активісти, меценати та підприємці.

Нещодавно стараннями Олександра Петровського особисто та благодійного фонду «Солідарність» був завершений ремонт великої частини геріатричного пансіонату. До цього приміщення були майже непридатними для використання. Тепер будівля пансіонату є не лише більш безпечною для його мешканців, але й функціональною і зручною. Загалом у пансіонаті на даний момент лікуються та відновлюють здоров’я понад 600 осіб. Це переважно літні люди та пацієнти з інвалідністю першої та другої груп.

Після вручення ключів від мікроавтобуса меценати оглянули приміщення пансіонату, у тому числі ті його частини, які потребують проведення ремонту (харчовий блок та їдальня), і обговорили плани на майбутнє. Фонд «Солідарність» та партнери планують і надалі вдосконалювати пансіонат для того, щоб зробити лікування та відновлення пацієнтів ще більш ефективним та комфортним.

Теги: Інформаційне агентство «Україна Інформ»,Петровский Александр Владимирович,Петровський Олександр Володимирович

© 2020 agroindustry.info

Мої відео