Агроіндрустрія України

Завдяки небайдужим прихильникам олімпійського руху, майбутні олімпійці оздоровилися в м. Трускавець

Завдяки небайдужим прихильникам олімпійського руху, майбутні олімпійці оздоровилися в м. Трускавець
337767 ПЕРЕГЛЯДІВ

Завдяки небайдужим прихильникам олімпійського руху, майбутні олімпійці оздоровилися в м. Трускавець.

Завдяки спільній ініціативі Відділення НОК України в Київській області та челена КОВНОК Олексія Максака (тренера секції дзюдо КЗКДС Димерської об’єднаної територіальної  громади) група юних спортсменів, які перебували в окупації в селі Тарасівка, Броварського району та діти військовослужбовців ЗСУ які сьогодні боронять наші кордони  пройшли курс психологічного та фізичного відновлення, також мали змогу тренуватися у безпечних умовах у період з 23.06.2023 по 30.06.2023 року у місті Трускавець.

Слід відзначити людей які сприяли у проведенні даного заходу, а це: міський голова м. Трускавець Андрій Кульчинський, заступник міського голови м. Трускавець Олександр Ткаченко, директор Трускавецького ДЮСК “Спортовець” Любомир Мацькович, керівнику ГО «Учасників, ветеранів та волонтерів війни за незалежність України міста Трускавця "КОВЧЕГ"» Василь Шимко, начальник відділу освіти Трускавецької міської ради Орест Лобик.

Як кажуть: «Чудес не буває? Не впевнений! Це тому , що творчі, креативні та сердечні люди розуміють і знають , майбутнє це - діти !». Так,  війна в Україні вносить свої страшні наслідки , але ніколи не забере людяності.

Слава Україні!

Слава ЗСУ!

© 2020 agroindustry.info

Мої відео