Агроіндрустрія України

КРОПІТКОЮ ПРАЦЕЮ ТА ЩОДЕННИМИ ПЕРЕМОГАМИ НАД СОБОЮ ЗМІЦНЮЄТЬСЯ ВІЙСЬКОВА МАЙСТЕРНІСТЬ

382304 ПЕРЕГЛЯДІВ
Зруйновані будівлі, канави з багнюкою і водою, завали, які треба долати, психологічні фактори, а саме, звуки вибухів, сморід від горіння шин. Все це включено у психологічні смуги перешкод, які віднедавна побудовані за ініціативи командувача Об’єднаних Сил ЗС України генерал-лейтенанта Сергія Наєва у всіх без виключення угрупуваннях військ Північної операційної зони.
За словами командувача, додаткові стресові навантаження допомагають напрацювати у бійців стійкість на полі бою. Кропіткою працею та щоденними перемогами над собою зміцнюється військова майстерність. У щоденних тренуваннях зростає сила духу, міцніє воля та загартовується характер.
– Особливу увагу у підготовці ми приділяємо прийняттю командирами сміливих, ініціативних та нестандартних рішень, вибору найбільш доцільного варіанта побудови бойового порядку, організації самостійних дій у відриві від головних сил, стійкого та безперервного управління в складних умовах обстановки, – наголосив генерал-лейтенант Сергій Наєв.
Як повідомив командувач, подібні тренування формують у підлеглого особового складу фізичну витривалість і психологічну готовність до виконання завдань в екстремальних умовах.
– Сьогодні на полігоні, а вже незабаром у реальному бої військовослужбовці мають впевнено пересуватися на полі бою із безперервним веденням розвідки противника, долати інженерні загородження та природні перешкоди, вміло вести вогонь, а також прикривати один одного у ході виконання бойового завдання, – підкреслив генерал-лейтенант Сергій Наєв.
За його словами, до системних тренувань включено тактичну підготовку у складі підрозділу, а також індивідуальну підготовку військовослужбовців для набуття психологічної стійкості. Воїн перебуває у бойових умовах, тільки контрольованих командирами та досвідченими інструкторами.
– Основною умовою досягнення успіху під час тренувань є дотримання принципу – учити війська тому, що необхідно на війні. Але сучасність змушує нас постійно вдосконалювати існуючі й шукати нові форми, методи й засоби навчання, які б дозволяли в більш короткий термін освоювати способи ведення бойових дій, – зауважив генерал-лейтенант Сергій Наєв.

© 2020 agroindustry.info

Мої відео