Агроіндрустрія України

115 окрема механізована бригада ЗСУ : яскравий приклад того, що у ворога не має шансів, бо ми на нашій землі

115 окрема механізована бригада ЗСУ : яскравий приклад того, що у ворога не має шансів, бо ми на нашій землі
45596 ПЕРЕГЛЯДІВ

 

Саме Збройні Сили України, безумовно, можна назвати міццю та сталлю, адже вони, як показав досвід, незламні, непереможні та безстрашні. Наші хлопці й дівчата здатні робити просто неможливе, а саме  боронять нашу країну до останнього, не дивлячись ні на які труднощі та перешкоди. Ми всі прекрасно розуміємо, що ворог переважає нас чисельністю як військової сили, так і зброєю, а загроза ядерного удару висить у повітрі ще з початку повномасштабного вторгнення.

Небезпека всюди чатує на наших захисників та захисниць і так було поряд з величезною кількістю населених пунктів, які звільнено нашими героями на сьогодні. І бійці 115-тої окремої механізованої бригади Збройних Сил України – це яскравий приклад того, що у ворога не має шансів, бо ми на нашій землі.

Наші ЗСУ не тільки сильні бійці, а ще й справжні патріоти своєї неньки й вони в буквальному сенсі готові нищити кожного ворога за свою рідну країну, за кожен клаптик рідної землі. В будь-який час, не зважаючи на погодні умови: під палючим сонцем чи стіною дощу, в холод чи спеку, вони крок за кроком, частинку за частинкою виборюють наші рідні краї, що так жорстоко спотворює окупант.

Від жахливих кадрів артобстрілів ворогом родючого чорнозему, що ніби шрами на тілі України-матері, прости перехоплює подих, а серце обливається кров’ю. Ворожа армія використовує сумнозвісну тактику випаленої землі, як це було популярно в сталінські часи Другої світової, наслідки якої знаходять і по сьогоднішній день. Бійці ж 115-тої бригади, на відміну від росіян, чітко, обережно та влучно, буквально кількома пострілами артилерії роблять те, що росія зробила б з використанням сотень снарядів. Ось що означає професіоналізм та якість, а не кількість та жага до нищення усього живого довкола, що так притаманне росії.

Окупант не жаліє нічого. Знищені ліси, що раніше були зеленими легенями нашої країни, де мешкала велика кількість тварин і навіть Червонокнижних. Це ж стосується і дерев, що було вирублено та використано на побудову примітивних укріплень ворогом. Рослини, що там колись були, напевно більше ніколи не зможуть знову вирости та цвісти, адже випалена полум’ям та снарядами земля ще довго буде відновлюватися.

Не менш трагічна історія із заповідниками, де страждали й тварини, комахи та птахи, яких ворожі солдати вбивали заради забави, а інколи і їли. А історія із Рудим лісом ще довго буде на вустах у кожного, бо в той час окупанти шкодили не тільки собі, але й ставили під удар радіації цілий світ.

На противагу росіянам, наші бійці 115-тої бригади згуртовані, мотивовані та дбайливі до природи, чого аж ніяк немає у «другої армії світу». Саме це і відрізняє їх. ЗСУ повертають своє та бережуть що мають. Вони підгодовують та допомагають тваринам, що лишилися на лінії фронту і допомагають повернути їх до господарів. Наші хлопці й дівчата шанують природу й не шкодять їй, бо війна не є приводом, коли можна знищувати все і кожну живу істоту.

Різниця між нами та ворогом величезна і справа не тільки у зброї. Людяність, бережливість, усі позитивні якості не повинні зникати ніколи, бо можливість нести добро і бути ним – це неймовірно важливо, всюди та завжди. Наші герої справжні та вони щодня це доводять, проявляючи справжній героїзм на полі бою щохвилинно, не жаліючи ні сил, ні здоров’я, ні життя. Вони борються за своє: за народ, землю, країну, за самих себе, бо ніхто, якщо не ми.

Більше віри у перемогу, а вона, як впевнено заявляють наші бійці, ось-ось і вже настане, бо зло завжди буде покаране добром, а добро – це Збройні Сили України. Віримо у ЗСУ та наших військових 115 окремої механізованої бригади!

Теги: 115 окрема механізована бригада, 115 механізована бригада, 115 бригада, 115 окрема механізована бригада зсу, 115 механізована бригада зсу, 115 бригада зсу, Вірю в ЗСУ

© 2020 agroindustry.info

Мої відео