Агроіндрустрія України

Робота в окупації: чи буде кримінальне переслідування?

Робота в окупації: чи буде кримінальне переслідування?
408929 ПЕРЕГЛЯДІВ
З початку широкомасштабної війни рф проти України внаслідок обстрілів міст і сіл у різних областях щоденно піддаються руйнуванню житлові будинки та інфраструктура. Усе це варто фіксувати належним чином, аби у майбутньому отримати від країни-агресорки справедливі компенсації.
Інформаційне повідомлення про пошкоджене та знищене нерухоме майно повинно містити такі дані:
Для фізичних осіб ‒ прізвище, власне ім’я, по батькові (за наявності) особи; для юридичних осіб ‒ про організаційно-правову форму, найменування юридичної особи.
Для фізичних осіб ‒ реєстраційний номер облікової картки платника податків особи (у разі подання з використанням мобільного додатка Порталу Дія або серію (за наявності) та номер паспорта (для фізичних осіб, які через свої релігійні переконання відмовилися від прийняття реєстраційного номера облікової картки платника податків та повідомили про це відповідному державному органу і мають відмітку в паспорті) (у разі подання через Портал Дія), унікальний номер запису в Єдиному державному демографічному реєстрі (за наявності). Для юридичних осіб ‒ ідентифікаційний код згідно з ЄДРПОУ.
Контактні дані особи (номер телефону, адреса електронної пошти).
Відомості про нерухоме майно:
тип нерухомого майна;
загальну площу нерухомого майна (протяжність ‒ для лінійних об’єктів інженерно-транспортної інфраструктури). У разі відсутності точної інформації щодо загальної площі, протяжності нерухомого майна зазначається орієнтовна площа, протяжність;
адресу (місцезнаходження) нерухомого майна;
інформацію про те, що нерухоме майно є об’єктом культурної спадщини (у разі потреби);
інші технічні характеристики нерухомого майна (за наявності);
форму власності нерухомого майна;
наявність/відсутність статусу пам’ятки культурної спадщини.
Важливо! Відомості про нерухоме майно отримуються/підтверджуються з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно (у разі наявності).
Відомості про кількість осіб, що проживали в нерухомому майні (для житлового фонду).
Відомості про пошкодження або знищення нерухомого майна (дата та орієнтовний час настання події, опис пошкодження, зокрема площа або протяжність пошкодженого нерухомого майна, фото-, відеофіксація).
Особа є відповідальною за достовірність наданих в інформаційному повідомленні даних.
У разі прийняття змін до законодавства Порядок може бути змінено

© 2020 agroindustry.info

Мої відео