Агроіндрустрія України

Російське вторгнення в Україну : Оперативна інформація станом на 18.00 12.05.2022 щодо російського вторгнення

Російське вторгнення в Україну : Оперативна інформація станом на 18.00 12.05.2022 щодо російського вторгнення
432324 ПЕРЕГЛЯДІВ

⚡️Оперативна інформація станом на 18.00 12.05.2022 щодо російського вторгнення

Триває сімдесят восьма доба героїчного протистояння Українського народу російському воєнному вторгненню.

◼️На Сіверському напрямку противник здійснював обстріли прикордонних районів України.

◼️На Харківському напрямку протягом доби противник обстрілював позиції наших військ у районах населених пунктів Питомник та Руські Тишки.

◼️На Слов’янському напрямку ворог активних дій не проводив. Вів обстріли в районах населених пунктів уздовж лінії зіткнення. Здійснював повітряну розвідку за допомогою БпЛА “Орлан-10”.

◼️На Донецькому напрямку окупанти застосовували міномети, ствольну артилерію, реактивні системи залпового вогню та завдавали ракетно-бомбових авіаційних ударів з метою руйнування фортифікаційних споруд українських підрозділів.

◼️На Лиманському напрямку ворог намагається захопити ділянку місцевості на правому березі річки Сіверський Донець та закріпитись в районі населеного пункту Олександрівка. Здійснював штурмові дії у напрямку населеного пункту Новоселівка, успіху не має.

◼️На Сєвєродонецькому напрямку противник продовжує штурмові дії в районі населеного пункту Воєводівка, успіху не має.

◼️На Бахмутському, Авдіївському та Курахівському напрямках ворог веде штурмові дії з метою покращення тактичного положення своїх військ, успіху не має.

◼️У місті Маріуполі ворог продовжив завдавати артилерійських та авіаційних ударів, основні зусилля зосереджував на блокуванні наших підрозділів в районі заводу “Азовсталь”. 

◼️Російські окупанти проводили повітряну розвідку із застосуванням БпЛА у районах Покровська, Слов’янська та Павлограда.

◼️На Південнобузькому напрямку ворог основні зусилля зосереджував на вогневому ураженні підрозділів наших військ та нарощуванні системи радіоелектронної боротьби.

◼️За наявною інформацією, противник здійснив нарощування системи протиповітряної оборони у західній частині Кримського півострова.

Російські окупанти продовжують зазнавати втрат майже на всіх напрямках.

Віримо у Збройні Сили України! Разом переможемо! Слава Україні!

Теги: Російське вторгнення в Україну, stoprussia, closethesky

© 2020 agroindustry.info

Мої відео