Агроіндрустрія України

Російське вторгнення в Україну : Що відбувається в «Придністров’ї»

Російське вторгнення в Україну : Що відбувається в «Придністров’ї»
306452 ПЕРЕГЛЯДІВ

?Що відбувається в «Придністров’ї»: все про ескалацію 

Протягом останніх двох днів загострилась ситуація навколо самопроголошеного «Придністров’я». Вчора стались вибухи у будівлі «міністерства держбезпеки» у Тирасполі, а вже сьогодні – підірвали вежу телетранслятора.

Центр стратегічних комунікацій зібрав всю інформацію, що відома наразі.

Що каже влада Молдови

Президентка Молдови Мая Санду пов'язала вибухи у «Придністров'ї» та спроби ескалації з силами всередині невизнаного регіону. 

?«За наявною зараз інформацією, у спробах ескалації ситуації у придністровському регіоні задіяні сили придністровського регіону. Це сили, що виступають за війну, вони зацікавлені в дестабілізації ситуації» 

?«Наш аналіз говорить про те, що є напруженість між різними силами всередині Придністров'я, які зацікавлені в дестабілізації ситуації»

Що кажуть у «Придністров’ї» 

Так званий голова Придністров'я Вадим Красносельський заявив, що сліди нападів на об'єкти управління «Придністров'я» ведуть в Україну. Він додав, що після початку бойових дій в Україні Придністров'я буцімто дотримувалося «нейтралітету».

Що кажуть в Україні 

Радник керівника ОП Михайло Подоляк вважає, що рф намагається дестабілізувати ситуацію в «ПМР».

?«Погана новина: якщо Україна не встоїть, завтра ворог буде біля воріт Кишинева. Хороша новина в тому, що Україна забезпечить стратегічну безпеку в регіоні».

В той же час Центр протидії дезінформації при РНБО інформує, що рф має на меті відкрити додатковий фронт в Одеській області за допомогою Придністров’я. 

‼️У ГУР попереджають про підготовку рф ракетного удару по «ПМР» з жертвами серед мирного населення. 

Теги: Російське вторгнення в Україну, stoprussia, closethesky

© 2020 agroindustry.info

Мої відео