Агроіндрустрія України

ДО УКРАЇНИ НАДІЙШЛА ГУМАНІТАРНА ДОПОМОГА З ГРЕЦІЇ

ДО УКРАЇНИ НАДІЙШЛА ГУМАНІТАРНА ДОПОМОГА З ГРЕЦІЇ
356925 ПЕРЕГЛЯДІВ
В Україну з Греції прибув автопотяг гуманітарного призначення вагою близько 14 тонн у межах спільних гуманітарних ініціатив Командування об’єднаних сил Збройних Сил України.
Командувач об’єднаних сил ЗС України генерал-лейтенант Сергій Наєв зазначив, що вантаж складається з різних медикаментів, харчових продуктів, консервованої їжі та одягу.
– Гуманітарну допомогу зібрано у Греції за сприяння консульства України в Салоніках на чолі з консулом Вадимом Саблуком, почесного консула України в Комотіні – представника Торгової промислової палати України в Греції Дмітріоса Дімітріадіса, мерії міста, а також української громади Північної Греції «Джерело», – повідомив генерал-лейтенант Сергій Наєв.
Командувач додав, що важливе сприяння у роботі надано благодійним фондом «Міжнародна асоціація підтримки України, керівницею якого є Ольга Чуйко та «Асоціацією міжнародних автомобільних перевізників України – АсМАП» – президент Леонід Костюченко.
– Після розвантаження і сортування вищезазначена гуманітарна допомога найближчим часом буде направлена в район бойових дій з російським агресором, – наголосив генерал-лейтенант Сергій Наєв.
Разом переможемо!

© 2020 agroindustry.info

Мої відео