Агроіндрустрія України

Педагогічний університет і регіональний суспільний мовник Полтавщини підписали Меморандум про співробітництво

Педагогічний університет і регіональний суспільний мовник Полтавщини підписали Меморандум про співробітництво
395196 ПЕРЕГЛЯДІВ

Полтавський національний педагогічний університет імені В. Г. Короленка та філія акціонерного товариства «Національна суспільна телерадіокомпанія України» «Полтавська регіональна дирекція “ЛТАВА”» уклали Меморандум про співпрацю. Документ підписали ректорка університету професорка Марина Гриньова та менеджер філії АТ НСТУ Ігор Сазонов. Співробітництво між закладом вищої освіти та регіональним суспільним мовником передбачає поширення інноваційного  досвіду, забезпечення інтелектуального розвитку громадян, організацію спільних медіазаходів, реалізацію здібностей студентської молоді, популяризацію журналістського фаху та підготовку майбутніх медійників до професійної діяльності.

Підписанти домовились спільно діяти з метою об’єднання зусиль у вирішенні завдань і проблем науково-дослідної, навчально-методичної діяльності й виховної роботи з майбутніми журналістами, науково-педагогічними працівниками з метою обміну досвідом, упровадження інноваційних технологій навчання, виховання, професійної діяльності та проведення різних видів практик для здобувачів вищої освіти на базі філії АТ НСТУ.

 

У церемонії підписання Меморандуму взяли участь очільниця факультету філології та журналістики ПНПУ імені В. Г. Короленка доцентка Оксана Кирильчук, завідувачка кафедри журналістики професорка Світлана Семенко і продюсерка «Полтавської регіональної дирекції “ЛТАВА”» Ольга Журавльова.

Марина Вікторівна подякувала керівникам філії як стейкголдерам спеціальності 061 Журналістика за слушні поради при оновленні освітніх програм «Журналістика» першого (бакалаврського) і другого (магістерського) рівнів вищої освіти,  за сприяння в реалізації навчальних проєктів студентів-журналістів, високий рівень організації виробничої практики.  

Укладення документу розширює та поглиблює продуктивну співпрацю із суспільним мовником, що триває з часу створення профільної кафедри.

 

© 2020 agroindustry.info

Мої відео