Агроіндрустрія України

Жива знахідка в аеропорту «Бориспіль»

Жива знахідка в аеропорту «Бориспіль»
267474 ПЕРЕГЛЯДІВ

Так дана ситуація сталась в аеропорту, а саме іноземець намагався провести в багажу, як гадаєте що?

Відповідь вас здивує, екзотичних птахів. Повідомляється , що працівники Київської митниці змогли запобігти незаконній спробі вивезти до Дохи, Катар, птахів. Уточню одну важливу деталь, ці птахи занесені до Червоної книги., вони з роду соколових.

Як відомо, то під час перевірки багажу,  працівниками була звернута увага на підозрілу валізу. Під час проведення перевірки сканер показав, що всередині знаходиться щось, що має чіткі контури птаха.

Було виявлено, що зловмисник запхнув до своєї поклажі 4 птахів, які знаходилися у жахливих, а точніше варварських умовах. Тварини були загорнуті у якусь тканину та ще й обмотані клейкою стрічкою лапками. Це просто неприємне видовище, вони були на додачу до всього приспані медичним препаратом.

Візуально, виявлені птахи це соколи- балабани або соколи- сапсани.

Ім’я даної особи, злочинця вдалось встановити. Ним виявився іноземний пасажир, вдалось це дізнатись завдяки бірці. Однак цей чоловік, за сумкою так і не з’явився, на рейс не сів.

На даний час проводиться розшук цього пасажира, про це повідомляє Київська митниця. Можна здогадуватись, що чекає на цю особу коли його буде знайдено.

Більш за все чоловік понесе відповідальність, за те що взагалі дозволив собі чіпати екзотичних птахів та спробу вивезти їх закордон. Я б ще додав до цього жорстоке поводження з тваринами, тому що соколи були в жахливих умовах, ще й під дією медичних препаратів.

Яка подальша доля птахів наразі невідомо, але можемо допустити, що вони відправлені в нормальні умови і їх оглянули спеціалісти.

Наприкінці хочу додати, що не забувайте про закони та завжди залишайтесь людьми. Пам’ятайте, що тварини, птахи в першу чергу живі створіння.

Теги: аеропорт Бориспіль ,знахідка,Київська митниця,екзотичні птахи

© 2020 agroindustry.info

Мої відео