Агроіндрустрія України

Що ми знаємо про КП “Київблагоустрій”, мета, апарат, діяльність:

Що ми знаємо про КП “Київблагоустрій”, мета, апарат, діяльність:
245782 ПЕРЕГЛЯДІВ

Ми завжди з задоволенням милуємося краєвидами міста, різними спорудженням та взагалі станом місцевості в якій живемо, проте часто ми навіть не здогадуємося що або хто стоїть за цим всім.

 

Ось, наприклад в Києві за ці діяння відповідає комунальне підприємство “Київблагоустрій”. Воно офіційне засноване 31 травня 2007 року міською адміністрацією. Місце розташування установи — вулиця Дегтярівська, будинок 31/ 2 корпус. Загалом КП “Київблагоустрій” вважається власністю територіального типу для громадян столиці України. До того ж у виконанні своїх завдань повністю підлегле Департаменту міського благоустрою виконавчого органу КМДА (Київська міська державна адміністрація). З приводу нормативно-правових актів, то підприємство Статутом, загалом актуальним законодавством України й спеціальними Правилами благоустрою даного міста. Ще воно є юридичною особою.

Як було зазначено вище КП “Київблагоустрій” має свій власний Статут. Там прописана основна інформація про цей виконавчий орган, його юридичний статус, головна мета роботи, майновий стан, права та обов’язки. Щодо найважливіших завдань в діяльності підприємства, то це: 1) Безумовна реалізація розпоряджень Київської міської державної адміністрації, Київської міської ради та Департаменту міського благоустрою; 2) Чітке виконання дій пов’язаних з додержанням всіма особами (і юридичними, і фізичними) рішень КМР, наказів КМДА та звичайно, правил благоустрою столиці нашої держави. Таким чином, в разі проведення перевірок і виявлення порушень — потрібно заносити в базу приписи й створювати адміністративний протокол; 3) Оцінка стану вихідних матеріалів, розробка необхідних сумішей і виробів, особливо для будування доріг і тому подібних речей; 4) Певна реконструкція, при потребі зміна міста знаходження чи зберігання розміщених всупереч з правилами або взагалі нічиїх (без власників) складників благоустрою. Також до головних завдань органу відноситься систематизація, упорядкування, переведення в електронний стан, збереження відомостей пов’язаних з благоустроєм та аналіз, оцінка, опрацювання і введення всієї документації щодо порушення елементів благоустрою.

 

Щодо управлінського складу органу виконавчої влади, то особою, яка тимчасово виконує обов’язки керівника комунального підприємства “Київблагоустрій” є Бойко Микола Миколайович. Своєю чергою посаду першого заступника займає Білецький Сергій Володимирович. А ось іншими заступниками керівника є Дмитрук О. М., Рябова Ю. П. та Коваль А. В. А ось графік роботи можна знайти на офіційному вебсайті підприємства — з понеділка по четвер з 8 до 17 години, в п’ятницю з 8 до 15:45, а у суботу та неділю традиційно вихідні. Крім того, на цьому ж сайті розміщена і контактна інформація КП “Київблагоустрій” відповідно до відділів з відповідними номерами телефонів.

А ось структура даного підприємства вміщує в собі відділ опрацювання службових документів, Управління контролю якості дорожніх робіт, бухгалтерію; відділи, пов’язані з оформленням документів щодо порушення благоустрою, поверненням демонтованих тимчасових споруд, аварійним розкриттям на тепломережах тощо. Також в інтернеті існує можливість за бажанням проглянути та проаналізувати плани державних закупівель (на цю мить останні зміни вносилися — 14 грудня 2020 року). І теж прямо на сайті можна надіслати КП “Київблагоустрій” звернення, вказавши лише ПІБ, адресу проживання, свій телефон, електронну скриньку і саме питання.

 

Отже, ще раз хотілось би вказати важливість праці величезних масштабів комунального підприємства “Київблагоустрій” і інших подібних органів вашого міста, адже саме вони власноруч створюють порядок, красу та комфорт у конкретній місцевості.

© 2020 agroindustry.info

Мої відео