Агроіндрустрія України

Екскурсія Вінницею на двоповерховому автомобілі для дітлахів

Екскурсія Вінницею на двоповерховому автомобілі для дітлахів
336420 ПЕРЕГЛЯДІВ

Уже у неділю, дев’ятнадцятого грудня, в день Святого Миколая малюки зможуть відвідати екскурсію Вінницею. Подорож містом проходитиме на двохповерховому автобусі. Захід організовують для дітей віком від п’яти до дванадцяти років. Екскурсія влаштована на безкоштовних засадах, тому кількість місць обмежена.

 

Вінницька рада запрошує маленьких вінничан відвідати новорічно-різдвяну екскурсію містом. Для святкового настрою обрали для пересування автобус-кабріолет, що став найпопулярнішим місцевим атракціоном у 2021 році. До розважальної програми увійдуть: екскурсія найцікавішими місцями Вінниці, ігри, що проведуть аніматори у новорічних костюмах, майстер-класи, квест, різдвяна та новорічна музика Вінниччини та звичайно ж новорічні пакунки.

 

Свято триватиме протягом однієї години. Подорож для дітей віком від п’яти до восьми років розпочнеться дев’ятнадцятого грудня об 12:00, а для юнаків та юнок від дев’яти до дванадцяти років – об 14:00. Захід безкоштовний, тому кількість місць обмежена. Для попередньої реєстрації заповніть Coogle – форму, посилання знаходиться на офіційному сайті Вінницької міської ради та інформаційних порталах міста.

© 2020 agroindustry.info

Мої відео