Агроіндрустрія України

Оперативники допомагають дітям, яких забрали з сім’ї на Херсонщині

Оперативники допомагають дітям, яких забрали з сім’ї на Херсонщині
417020 ПЕРЕГЛЯДІВ

В місті Херсон двох дітей вилучили з родини через неналежне виконання їх батьками своїх обов’язків. Працівники одного з відділів поліції місцевості надають необхідну допомогу по догляду за неповнолітніми.

 

Відповідно до інформації поліції, в родині до дівчини (вік 16 років) застосовувалось домашнє насильство з боку власного батька та дядька. Крім того, в сім’ї ще проживав її 5-річний братик, тому їх обох забрала від батьків сестра матері. Наразі вони проживають з нею та нещодавно до них навідалися “в гості” співробітники ГУНП (які спеціалізуються на справах щодо домашнього насильства) та соціальні робітники.

 

Безсумнівно ця родина надзвичайно сильно потребує допомоги, підтримки та турботи. Тому працівники оперативно-слідчої служби часто відвідують діток, щоб допомогти в догляду за ними та у їхньому належному вихованні. Вони разом доклали зусиль, щоб дівчина-підліток вступила до коледжу, мешкала в гуртожитку, отримала паспорт громадянина України та прописку. Крім того, вони допомогли провести ремонтні роботи в одній з кімнат їхнього будинку та час від часу постачають їм необхідний одяг та їжу.

 

Також нині працівники поліції привезли іграшки для хлопчика та овочі й продукти консервації.

 

© 2020 agroindustry.info

Мої відео